BVF Heating Solutions

Η BVF Heating Solutions κατασκευάζει προϊόντα και συστήματα θέρμανσης κορυφαίας ποιότητας, διαθέτοντας τεχνογνωσία σχεδόν 3 δεκαετιών.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καινοτόμων συστημάτων και προϊόντων θέρμανσης που πλεονεκτούν του ανταγωνισμού, διαθέτουν περιβαλλοντική συνείδηση και συμβατότητα με τις ανανεώσιμες πηγές και την ενεργειακή ανεξαρτησία.

Στόχος της BVF Heating Solutions είναι η υψηλή ποιότητα και απόδοση, καθώς και η ανάπτυξη συστημάτων θέρμανσης ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον. Εκτός από την κατασκευή του θερμαντικού φιλμ BVF-CALEO CNT, κατασκευάζει και αναπτύσσει προϊόντα που προσφέρουν άνεση θέρμανσης στο σπίτι μας και αναπτύσσει οικολογικά και υγιεινά συστήματα θέρμανσης.

Γιατί να μας επιλέξετε

Υψηλή Ποιότητα

Η BVF κατασκευάζει και διανέμει προϊόντα θέρμανσης που λειτουργούν με τα υψηλότερα ποσοστά απόδοσης. Τα εργοστάσια παραγωγής λειτουργούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, με ποιοτικό έλεγχο υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά.

Επιχειρηματική ιδέα

Η έρευνα και η ανάπτυξη των προϊόντων είναι πάντα σε πρώτη προτεραιότητα. Θέλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στις διαδικασίες ανάπτυξης και κατασκευής των προϊόντων θέρμανσης, εστιάζοντας στην άψογη ικανοποίηση των αναγκών του τελικού πελάτη.

BVF σε όλο τον κόσμο.

Το «BVF» και το σήμα κατατεθέν του θερμαντικού φιλμ «CALEO», είναι ένα από τα πιο εμπορικά σήματα ηλεκτρικής θέρμανσης, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Το BVF CALEO είναι γνωστό από την Κορέα μέχρι την Χιλή και είναι πετυχημένο σε αγορές που είναι προσεκτικές και ευαίσθητες στην ποιότητα κατασκευής και απόδοσης, όπως η αγορά της Γερμανίας.

Ικανότητα παραγωγής και διανομής

Οι δομή των εργοστασίων παραγωγής και του δικτύου διανομής του BVF CALEO CNT, επιτρέπει στην BVF να ολοκληρώνει μεγάλο όγκο παραγγελιών ταυτόχρονα.

Προιόντα σε απόθεμα

Η BVF διαθέτει έδρα και αποθήκες με απόθεμα προϊόντων στην Ευρώπη, για να αποστέλλει τις παραγγελίες στις χώρες μέλη της EU σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτός είναι ο λόγος που, αν τυχαίνει να μην είναι ετοιμοπαράδοτο το θερμαντικό φιλμ CALEO στις αποθήκες της ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ GASKLIMA, θα είναι διαθέσιμο προς παράδοση το αργότερο σε μία εβδομάδα.

Περιβάλλον & Βιωσιμότητα

Οι αυστηροί οικοδομικοί κανονισμοί και τα υψηλή πρότυπα κατασκευής που ισχύουν, απαιτούν συνεχή τροποποίηση και ανάπτυξη των τεχνολογιών θέρμανσης. Η BVF καινοτομεί στις τεχνολογίες θέρμανσης παγκοσμίως, εστιάζοντας στην υψηλή απόδοση, την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και την ελάχιστη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Τα συστήματα και τα προϊόντα BVF-CALEO συνδυάζονται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.