Θερμαντικό Φιλμ – Caleo

Το γνήσιο Θερμαντικό Φιλμ

Το θερμαντικό Φιλμ με τεχνολογία CNT SMART
 • Ευφυής βελτιστοποίηση ισχύος
 • Για θέρμανση δαπέδου και οροφής
 • 5 + 5 χρόνια εγγύηση
 • Απόδοση 80-130-160W/m2
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής - Μεγάλη μηχανική αντοχή.
 • Θερμοστάτης WiFi

Θέρμανση δαπέδου

Το Θερμαντικό Φιλμ CALEO CNT διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη με διαφορετικές αποδόσεις ισχύος, για την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης.
Τα μεγέθη με απόδοση 80W και 130W είναι κατάλληλα για ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ η γκάμα προϊόντων υψηλής απόδοσης CNT30 160W / m2 μπορεί να εγκατασταθεί σε ειδικές εφαρμογές.
Η τεχνολογία του Θερμαντικού Φιλμ Caleo CNT είναι ιδανική λύση για εφαρμογή σύγχρονης υψηλής απόδοσης θέρμανσης στα ξύλινα δάπεδα και τα δάπεδα laminate.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Caleo - Θέρμανση Δαπέδου

Χρησιμοποιώντας το Θερμαντικό Φιλμ Caleo, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλο το σπίτι, έχοντας αυτόνομη θέρμανση σε κάθε δωμάτιο ή να εγκαταστήσουμε θέρμανση σε ένα ή περισσότερα δωμάτια, γρήγορα, με χαμηλό κόστος, έχοντας υψηλή απόδοση θέρμανσης.
Το εξαιρετικά λεπτό στρώμα του Θερμαντικού Φιλμ μας επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσουμε την υπάρχουσα τσιμεντοκονία του δαπέδου.

Θερμαντικό Φιλμ με CNT Smart Technology

Μετά την ανάπτυξη του θερμαντικού φιλμ το 2005, το 2008 η BVF-CALEO holding, σε αντίθεση με άλλους παραγωγούς συστημάτων θέρμανσης, αποφάσισε να μην ξοδέψει τους πόρους της στην αναξιόπιστη, «αυτορυθμιζόμενη» τεχνολογία PTC και στράφηκε προς την σύγχρονη νανοτεχνολογία CNT (Carbon Nano tube), όπου την ανέπτυξε με την ενεργό συνεργασία μηχανικών από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.
Το αποτέλεσμα της  νανοτεχνολογίας CNT τους επιβράβευσε.

Η σχεδόν επταετής διαδικασία ανάπτυξης οδήγησε σε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, την οποία κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να καλύψει.
Η τεχνολογία CNT δεν έχει επιτύχει μόνο σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση θέρμανσης, αλλά έχει γίνει σημείο αναφοράς για την ασφαλή λειτουργία της θέρμανσης και την λειτουργία θέρμανσης υψηλής απόδοσης.

230V

Τυπική τάση τροφοδοσίας

Τεχνολογία CNT

Απεριόριστη διάρκεια ζωής

30-50-80cm

Εργοστασιακό πλάτος

6mm

Πάχος εγκατάστασης με θερμομόνωση

Πρωτοποριακή σχεδίαση

Η τεχνολογία θέρμανσης CNT της BVF-CALEO αντικαθιστά τα "παλιά θερμαντικά φιλμ" που διατίθενται στην αγορά.
Η τεχνολογία CNT από το 2005 αναπτύχθηκε και μετά από 4 γενιές παραγωγής θερμαντικών φιλμ, παράγεται το Caleo CNT το οποίο είναι η κορυφή των συστημάτων θέρμανσης επιφανείας παγκοσμίως.
Η δημιουργία θέρμανσης με τεχνολογία CNT (carbon Nano tube) αποτελεί πραγματική καινοτομία.

Το Θερμαντικό Φιλμ CALEO CNT συμμορφώνεται με όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις και πρότυπα, παρέχει οικονομική και ασφαλή λειτουργία, με υψηλή απόδοση θέρμανσης και δεν συγκρίνεται με τα παλαιάς τεχνολογίας συμβατικά ηλεκτρικά φιλμ θέρμανσης για θέρμανση δαπέδου.

Ακραία χωρητικότητα φορτίου ήδη στα 0,4 mm

Σχεδίαση κοπής ανά 25 εκατοστά

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ασημένιο πλέγμα

Έξυπνος έλεγχος Heato8

Και στις δύο πλευρές του Θερμαντικού Φιλμ CALEO, υπάρχουν αγωγοί χαλκού υψηλής καθαρότητας, προσαρτημένοι σε θερμική αντίσταση νανοτεχνολογίας μέσω ενός πατενταρισμένου τραπεζοειδούς ασημένιου πλέγματος.
Η θερμική αντίσταση δημιουργείται μεταξύ των δύο αγωγών χαλκού, η οποία θερμαίνει το ειδικό θερμαντικό στοιχείο στη βέλτιστη θερμοκρασία ανάλογα με την ισχύ του θερμαντικού φιλμ.
Το θερμαντικό φιλμ μεταφέρει την θέρμανση στο δάπεδο με απαγωγή θερμότητας.

Το θερμαντικό φιλμ CALEO αποτελείται από πέντε στρώσεις και 4 κύρια συστατικά.
Η παραγωγή αυτών των συστατικών από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, η επεξεργασία τους σε θάλαμο θερμότητας, καθώς και η υψηλής ποιότητας ελασματοποίηση των στρώσεων έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή στιβαρού υψηλής ποιότητας και απόδοσης θερμαντικού φιλμ.
Η ποιότητα των πρώτων υλών και η νανοτεχνολογική εκτύπωση συντελούν στην επίτευξη της μέγιστης ποιότητας και απόδοσης.

Σύγκριση

Μετά την ανάπτυξη του προϊόντος θέρμανσης το 2005, η BVF-CALEO holding το 2008, σε αντίθεση με άλλους παραγωγούς, αποφάσισε να αποφύγει να ξοδέψει τους πόρους της για την, αναξιόπιστη, «αυτορυθμιζόμενη», λεγόμενη τεχνολογία PTC και στράφηκε Διακριτικά διαφορετική διαδικασία ανάπτυξης συστήματος CNT (carbon nano tube) με την ενεργή συνεργασία μηχανικών από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα Οι πρακτικές εμπειρίες μας έχουν αποδείξει.

Τυπικές ταινίες θέρμανσης

Θερμαντική μεμβράνη Caleo

STANDARD
FILM HEATERS
CALEO
HEATING FILM
HEATING SURFACE 80% 92%
HEATING SURFACE TEMPERATURE HIGHER AT CARBON LINE EVEN SURFACE TEMPEREATURE
LAMINATION 2X PET + EVA 4X PET + EVA
WING SIZE 15mm 10mm ONLY
CARBON-SILVER COMPOUND STANDARD CARBON SHEET CNT TECHNOLOGY (CARBON NANO TUBE)
COPPER LOAD CAPACITY COPPER 6A HIGH DENSITY PURE COPPER BUS BAR 8A
EFFICIENCY HIGH 98% HIGHEST 99,8 %
ELECTRIC SAFETY STANDARD REDUCED LEAKING CURRENT (LESS THAN 0,15mA / m2)
WARMING-UP SPEED NORMAL FASTER BY BIGGER HEATING SURFACE AND LOWER WING SIZE
LIFETIME SEMI-PERMANENT PERMANENT

Εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου με θερμαντικό φιλμ

Γρήγορη και ευέλικτη εργασία. Η εγκατάσταση των συστημάτων μεμβράνης θέρμανσης πραγματοποιείται πάντα από εξειδικευμένο από τον κατασκευαστή ειδικό, ο οποίος ακολουθεί μια αυστηρή διάταξη. Κατά το σχεδιασμό ενός ανεξάρτητου συστήματος θέρμανσης, πριν από την κατασκευή, ο υπολογισμός της απαιτούμενης χωρητικότητας ανά τετραγωνικό μέτρο αποτελεί επίσης ευθύνη ενός ειδικού.

1. Παροχή στεγνής επιφάνειας σκυροδέματος χωρίς σκόνη
2. Τοποθέτηση θερμομονωτικών φύλλων
3. Τοποθέτηση θερμαντικής μεμβράνης σύμφωνα με τα σχέδια
4. Δημιουργία και δοκιμή συνδέσεων εργοστασιακού επιπέδου
5. Σύνδεση θερμοστάτη και αισθητήρα δαπέδου
6. Στερέωση στρώματος φραγής ατμών
7. Προετοιμασία μιας έκθεσης μέτρησης - έτοιμη για πλακάκια

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Εύρος απόδοσης: 80W - 130W - 160 W/m²
 • Πλάτος: 30-50-80-100 cm
 • Μόνωση: Διπλή μόνωση
 • Πάχος: 0,388 mm
 • Καλωδίωση: Σετ σύνδεσης
 • Προτεινόμενος ελεγκτής: Διπλός αισθητήρας (BVF Heato8)

Συνήθεις ερωτήσεις

ΘΕΡΜΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ;

Ναι, φυσικά. Η ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου που είναι εγκατεστημένη με φιλμ θέρμανσης μπορεί να θερμαίνει ό, τι μπορεί να θερμανθεί με την παραδοσιακή θέρμανση δαπέδου κυκλοφορίας νερού. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για περισσότερη άνεση ή ως πρόσθετη θέρμανση μέσω ρύθμισης της απόδοσης και του θερμοστάτη. Στην περίπτωση θυρών και παραθύρων με μεγάλες επιφάνειες, η εγκατάσταση περιμετρικής θέρμανσης είναι λογική. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τοποθετούνται φιλμ θέρμανσης με υψηλότερη απόδοση κάτω από τις δομές ψύξης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Η θέρμανση δεν έχει ατομική κατανάλωση. Το θερμαινόμενο κτίριο έχει ενεργειακή ζήτηση, η οποία μπορεί να προσδιοριστεί σε ετήσιο επίπεδο, με τον ίδιο υπολογισμό που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία ενεργειακών πιστοποιητικών. Το αναμενόμενο κόστος θέρμανσης μπορεί να προσδιοριστεί με βάση τις τιμές θερμομόνωσης των τοίχων, των δαπέδων και των θυρών και των παραθύρων, ακόμη και με ακρίβεια 5%.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Ναι μπορείς. Η έξυπνη τεχνολογία CNT επιτρέπει τη μακροχρόνια λειτουργία ταινιών θέρμανσης σε καλυμμένη κατάσταση, ακριβώς κάτω από τα καλύμματα. Η χρήση των προϊόντων CALEO επιτρέπει δωρεάν εσωτερική διακόσμηση. Ο τόπος των σταθερών ενσωματωμένων επίπλων (πάγκος κουζίνας, εντοιχισμένη ντουλάπα) μπορεί να αφαιρεθεί από την περιοχή που θα τοποθετηθεί ήδη κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΕΤΡΑΣ Ή ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Όχι, δεν μπορείς. Η κόλλα πλακιδίων δεν μπορεί να δεσμευτεί σε πλαστικές επιφάνειες (PET), καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια επιφάνεια που δεν μπορεί να καλυφθεί. Τα φιλμ θέρμανσης είναι κατάλληλα για θέρμανση στεγνών κατασκευών ή καλύμματα συστημάτων κλικ (δάπεδο από laminate, παρκέ παρκέ ή γυψοσανίδες πάνω από την οροφή). Τα πλακάκια δαπέδου, τα χαλιά και τα καλύμματα βινυλίου θερμαίνονται με ειδικά ηλεκτρικά θερμαντικά στρώματα βελτιστοποιημένα για το σκοπό αυτό.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΜΕΜΒΑΝΩΝ ΣΕ ΕΤΗ;

Χωρίς μηχανική βλάβη, οι ταινίες θέρμανσης CALEO CNT έχουν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 50 περιόδους θέρμανσης, ακόμη και χωρίς μείωση της απόδοσης, κάτι που είναι πολλές φορές περισσότερο από το χρόνο απαξίωσης ενός μέσου συστήματος μηχανικής κτιρίων. Κατά την παραπάνω περίοδο δεν χρειάζεται αναθεωρήσεις υπό εγγύηση ή συντήρηση.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ;

Τα σχετικά πρότυπα δεν διακρίνουν την ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου και την κυκλοφορία νερού. Σύμφωνα με τις παραπάνω παγκοσμίως αποδεκτές οριακές τιμές υγείας, η θερμοκρασία του δαπέδου πρέπει να είναι μεταξύ 29 και 31 ° C. Ο χρόνος θέρμανσης είναι μικρός, κυμαίνεται μεταξύ 15 και 45 λεπτών, το οποίο εξαρτάται επίσης από την αρχική και την τρέχουσα θερμοκρασία του δωματίου.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Προς το παρόν δεν υπάρχει λύση θέρμανσης που να είναι καλύτερη από τεχνικής πλευράς θερμότητας και πιο άνετη από τη θέρμανση δαπέδου. Συνιστάται θέρμανση οροφής σε κτίρια όπου απαιτείται πολύ χαμηλή απόδοση (AA +, σχεδόν παθητική ή πιστοποιημένη παθητική κατοικία), και σε κτίρια με ελαφριά δομή, όπου οι ψευδοροφές από γυψοσανίδες αποτελούν μέρος της κατασκευής.
Η θέρμανση οροφής είναι επίσης λογική στις περιπτώσεις υπερκατασκευασμένων δωματίων, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις το δάπεδο δεν μπορεί να παρέχει επαρκή εξώθερμη επιφάνεια, επειδή τα κρεβάτια και τα ντουλάπια καλύπτουν τουλάχιστον το 60% του δαπέδου ή όταν επιλέγετε ένα κάλυμμα που δεν είναι συμβατό με τη θέρμανση δαπέδου, π.χ. : μπαμπού, χαλί.
Συνδυασμένα συστήματα: Κάθε δωμάτιο είναι ένα ανεξάρτητο κύκλωμα θέρμανσης, ώστε το σχετικό κτίριο να μπορεί να περιλαμβάνει θέρμανση δαπέδου και οροφής ανάλογα με τις ανάγκες σας.