Θερμαντικό Φιλμ – Caleo

Το γνήσιο Θερμαντικό Φιλμ

Το θερμαντικό Φιλμ με τεχνολογία CNT SMART
 • Ευφυής βελτιστοποίηση ισχύος
 • Για θέρμανση δαπέδου και οροφής
 • 5 + 5 χρόνια εγγύηση
 • Απόδοση 80-130-160W/m2
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής - Μεγάλη μηχανική αντοχή.
 • Θερμοστάτης WiFi

Θέρμανση δαπέδου Caleo CNT.

Το Θερμαντικό Φιλμ CALEO CNT είναι η ιδανική λύση για ενδοδαπέδια θέρμανση σε ξύλινα δάπεδα ή laminate.
Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη με διαφορετικές αποδόσεις ισχύος, για άψογη προσαρμογή στις διαστάσεις του χώρου και για εγγυημένη υψηλή απόδοση.
Τα μεγέθη με απόδοση 80W/m2 και 130W/m2 είναι κατάλληλα για ενδοδαπέδια θέρμανση, ενώ η γκάμα προϊόντων υψηλής απόδοσης  160W/m2 εκτός από ενδοδαπέδια θέρμανση, μπορεί να εγκατασταθεί και σε ειδικές εφαρμογές.
Η τεχνολογία του Θερμαντικού Φιλμ Caleo CNT είναι ιδανική λύση για σύγχρονη υψηλής απόδοσης θέρμανση.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Caleo - Θέρμανση Δαπέδου

Χρησιμοποιώντας το Θερμαντικό Φιλμ Caleo, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλο το σπίτι, έχοντας αυτόνομη θέρμανση σε κάθε δωμάτιο ή να εγκαταστήσουμε θέρμανση σε ένα ή περισσότερα δωμάτια, γρήγορα, με χαμηλό κόστος, έχοντας υψηλή απόδοση θέρμανσης και άψογη λειτουργικότητα.
Το εξαιρετικά λεπτό στρώμα του Θερμαντικού Φιλμ μας επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσουμε την υπάρχουσα τσιμεντοκονία του δαπέδου.
Η λειτουργία του κάθε θερμαινόμενου χώρου είναι ανεξάρτητη και ελέγχεται από αυτόνομους σύγχρονους ηλεκτρονικούς προγραμματιζόμενους θερμοστάτες.
Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε τους WiFi θερμοστάτες για πλήρη έλεγχο όλων των χώρων από όπου κι αν βρισκόμαστε, από το κινητό μας ή το τάμπλετ μας.
Οι θερμοστάτες είναι διπλού αισθητηρίου, έτσι ώστε να ελέγχουν την θερμοκρασία του χώρου και την θερμοκρασία του δαπέδου.

Θερμαντικό Φιλμ με CNT Smart Technology

Μετά την ανάπτυξη του θερμαντικού φιλμ το 2005, το 2008 η BVF-CALEO holding, σε αντίθεση με άλλους παραγωγούς συστημάτων θέρμανσης, αποφάσισε να μην ξοδέψει τους πόρους της στην αναξιόπιστη, «αυτορυθμιζόμενη» τεχνολογία PTC και στράφηκε προς την σύγχρονη νανοτεχνολογία CNT (Carbon Nano tube), όπου την ανέπτυξε με την ενεργό συνεργασία μηχανικών από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.
Το αποτέλεσμα της  νανοτεχνολογίας CNT τους επιβράβευσε.

Η επταετής έρευνα οδήγησε σε μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, την οποία κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να ξεπεράσει.
Η τεχνολογία CNT δεν έχει επιτύχει μόνο σημαντικά μεγαλύτερη απόδοση θέρμανσης, αλλά έχει γίνει σημείο αναφοράς για την ασφαλή λειτουργία της θέρμανσης και την λειτουργία θέρμανσης υψηλής απόδοσης.

Θέρμανση Δαπέδου Caleo CNT

230V

Απλή τροφοδοσία χωρίς καμία μετατροπή.

Τεχνολογία CNT

Υψηλή απόδοση και απεριόριστη διάρκεια ζωής.

30-50-80cm

Σε τρία μεγέθη πλάτους, για άψογη προσαρμογή στις διαστάσεις του χώρου.

6mm

Πολύ λεπτό πάχος εγκατάστασης με θερμομόνωση.

Πρωτοποριακή τεχνολογία και σχεδίαση.

Η τεχνολογία θέρμανσης CNT της BVF-CALEO αντικαθιστά τα "παλιά θερμαντικά φιλμ" που διατίθενται στην αγορά.
Η τεχνολογία CNT αναπτύχθηκε  μετά από 4 γενιές παραγωγής θερμαντικών φιλμ, το Caleo CNT είναι η κορυφή των συστημάτων θέρμανσης επιφανείας παγκοσμίως.
Η δημιουργία θέρμανσης με τεχνολογία CNT (Carbon Nano Tube) αποτελεί πραγματική καινοτομία.

Το Θερμαντικό Φιλμ CALEO CNT συμμορφώνεται με όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις και πρότυπα, παρέχει οικονομική και ασφαλή λειτουργία, με υψηλή απόδοση θέρμανσης και δεν συγκρίνεται με τα παλαιάς τεχνολογίας συμβατικά ηλεκτρικά φιλμ θέρμανσης για θέρμανση δαπέδου.

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Caleo CNT

Υψηλή απόδοση με πάχος μόνο 0,338mm

Το θερμαντικό φιλμ μπορεί να κοπεί ανά 25cm.

Πατενταρισμένο ασημένιο πλέγμα.

Έξυπνος έλεγχος με θερμοστάτες Heato8.

Και στις δύο πλευρές του Θερμαντικού Φιλμ CALEO, υπάρχουν αγωγοί χαλκού υψηλής καθαρότητας, προσαρτημένοι σε θερμική αντίσταση νανοτεχνολογίας μέσω ενός πατενταρισμένου τραπεζοειδούς ασημένιου πλέγματος.
Η θερμική αντίσταση δημιουργείται μεταξύ των δύο αγωγών χαλκού, η οποία θερμαίνει το ειδικό θερμαντικό στοιχείο στη βέλτιστη θερμοκρασία ανάλογα με την ισχύ του θερμαντικού φιλμ.
Το θερμαντικό φιλμ μεταφέρει την θέρμανση στο δάπεδο με απαγωγή θερμότητας.

Το θερμαντικό φιλμ CALEO αποτελείται από πέντε στρώσεις και 4 κύρια συστατικά.
Η παραγωγή αυτών των συστατικών από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, η επεξεργασία τους σε θάλαμο θερμότητας, καθώς και η υψηλής ποιότητας ελασματοποίηση των στρώσεων έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή στιβαρού υψηλής ποιότητας και απόδοσης θερμαντικού φιλμ.
Η ποιότητα των πρώτων υλών και η νανοτεχνολογική εκτύπωση συντελούν στην επίτευξη της μέγιστης ποιότητας και απόδοσης.

Εγκατάσταση Θερμαντικού Φιλμ Caleo CNT.

Σύγκριση

Το Θερμαντικό Φιλμ Caleo CNT, προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση σε όλο τον θερμαινόμενο χώρο, χωρίς αυξομειώσεις στην θερμοκρασία στο δάπεδο.
Με αυτόν τον τρόπο απολαμβάνουμε υψηλής ποιότητας ζέστη και θαλπωρή, ακόμα και όταν είμαστε ξυπόλητοι.

Τυπικές ταινίες θέρμανσης

Θερμαντικό Φιλμ Caleo

ΤΥΠΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΜ
CALEO
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 80% 92%
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ
ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ 2X PET + EVA 4X PET + EVA
ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ 15mm 10mm ONLY
CARBON-SILVER COMPOUND ΦΥΛΛΟ ΑΝΘΡΑΚΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ CNT  (ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΑΚΑ)
ΑΝΟΧΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΧΑΛΚΟΣ 6A ΠΛΕΓΜΑ ΧΑΛΚΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ 8Α
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ.

Εγκατάσταση θέρμανσης δαπέδου με θερμαντικό φιλμ Caleo CNT.

Ακολουθώντας την διαδικασία τοποθέτησης, η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή. Ο υπολογισμός της απαιτούμενης ισχύς μπορεί να πραγματοποιηθεί από το γραφείο μελετών μας. Επίσης, η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους εξειδικευμένους εγκαταστάτες μας.

1. Στεγνή επιφάνειας σκυροδέματος, καθαρή, χωρίς σκόνη.
2. Τοποθέτηση θερμομονωτικών φύλλων.
3. Τοποθέτηση θερμαντικού φιλμ, σύμφωνα με την μελέτη.
4. Δημιουργία και δοκιμή συνδέσεων εργοστασιακού τύπου.
5. Σύνδεση θερμοστάτη και αισθητήρα δαπέδου.
6. Τοποθέτηση στρώματος φραγής υδρατμών.
7. Τοποθέτηση τελικού δαπέδου ξύλου ή laminate.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 80W - 130W - 160 W/m²
  • Πλάτος: 30-50-80-100 cm
  • Μόνωση: Διπλή μόνωση

 

  • Πάχος: 0,388 mm
  • Συνδεσμολογία: Σετ καλωδίωσης
  • Προτεινόμενος θερμοστάτης: Θερμοστάτης διπλού αισθητηρίου

 

Συνήθεις ερωτήσεις

ΘΕΡΜΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ;

Ναι, φυσικά. Η ηλεκτρική θέρμανση δαπέδου που είναι εγκατεστημένη με φιλμ Caleo θερμαίνει ικανοποιητικά όπως η παραδοσιακή θέρμανση δαπέδου με νερό. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ισχυρότερη θέρμανση, με περισσότερη άνεση στον χώρο ή ως πρόσθετη θέρμανση με ρύθμιση από τους θερμοστάτες. Επίσης, η θέρμανση είναι αυτόνομη από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ο κάθε χώρος μπορεί να λειτουργεί σε διαφορετική θερμοκρασία ή σε θερμοκρασία συντήρησης ή καθόλου. Διαθέτει επίσης την δυνατότητα να προγραμματίσουμε διαφορετικές θερμοκρασίες σε διαφορετικές ώρες, ανάλογα με την χρήση του κάθε χώρου ή ανάλογα με την καθημερινότητα μας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Η θέρμανση δεν έχει ατομική κατανάλωση. Το θερμαινόμενο κτίριο έχει ενεργειακή ζήτηση, η οποία μπορεί να προσδιοριστεί σε ετήσιο επίπεδο, με τον ίδιο υπολογισμό που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία ενεργειακών πιστοποιητικών. Το αναμενόμενο κόστος θέρμανσης μπορεί να προσδιοριστεί με βάση τις τιμές θερμομόνωσης των τοίχων, των δαπέδων και των θυρών και των παραθύρων, ακόμη και με ακρίβεια 5%.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Ναι μπορείς. Η έξυπνη τεχνολογία CNT επιτρέπει τη μακροχρόνια λειτουργία του θερμαντικού φιλμ κάτω από τα έπιπλα και τα καλύμματα. Στους χώρους που υπάρχουν ενσωματωμένα έπιπλα, όπως οι πάγκοι κουζίνας, οι εντοιχισμένες ντουλάπες ή τα κτιστά κρεβάτια, συνήθως δεν εγκαθιστούμε από κάτω θερμαντικό φιλμ.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ CALEO ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ, ΠΕΤΡΑ Ή ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ;

Όχι, δεν μπορείς. Στην περίπτωση όπου το τελικό δάπεδο είναι κάτι άλλο εκτός από ξύλο ή laminate, θα πρέπει να εγκατασταθούν Θερμικά Καλώδια για ενδοδαπέδια θέρμανση. Μπορείς να ενημερωθείς για αυτό από τους μηχανικούς της Αφοι Οικονόμου Gasklima ή να επισκεφθείς τις σχετικές ιστοσελίδες μας με τα Θερμικά Καλώδια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤOY ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΥ ΦΙΛΜ;

Το θερμαντικό φιλμ CALEO CNT έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής. Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 50 περιόδους θέρμανσης, όπου δεν θα υπάρχει καμία μείωση της απόδοσης θέρμανσης. Επίσης καθ' όλη αυτή την διάρκεια λειτουργίας, το θερμαντικό φιλμ Caleo δεν χρειάζεται καμία συντήρηση και δεν παθαίνει βλάβες ή δυσλειτουργία.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ;

Τηρώντας τα πρότυπα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης η οριακή θερμοκρασία δαπέδου πρέπει να είναι μεταξύ 29 και 31°C. Ο χρόνος λειτουργίας της θέρμανσης είναι μικρός, κυμαίνεται μεταξύ 15 και 45 λεπτών, κάτι το οποίο συντελεί στην οικονομία της κατανάλωσης του συστήματος.